Filtracija poskrbi za čisto in zdravo delovno okolje

V nekaterih industrijskih obratih se dnevno nabere veliko prahu, dima in podobnih škodljivih snovi za dihala. Filtracija je učinkovit in enostaven način, da očistite delovne prostore in svojim zaposlenim omogočite varno, zdravo in čisto delovno okolje, kamor se bodo z veseljem vračali vsak dan. Na ta način se boste izognili velikemu številu bolniških odsotnosti, zato boste bolje in več delali, kar pa je zagotovo dobra novica za vsakega podjetnika.

V podjetju Blasttehnik vam ponujajo izdelavo industrijskih odpraševalnikov, ki v trenutku odsesajo ves prah, dim in ostale nečistoče iz katerega koli prostora. Z njimi se lahko dogovorite za izdelavo industrijskega odpraševalnika po meri, kar pomeni, da bo odpraševalnik zagotovo ustrezal vašemu podjetju – morda imate zelo malo prostora, nizek strop ali kaj podobnega, brez problema boste našli ustrezno rešitev. Investicija v industrijski odpraševalnik je relativno majhna, če pomislite, kakšne prednosti vam prinese – čistejše delovno okolje, bolj zdrave zaposlene, posledično pa večjo delovno produktivnost in nižje stroške obratovanja. V podjetju vam ponujajo dve verziji industrijskega odpraševalnika in vsak verzija ima svoje prednosti in slabosti. O tem vam bodo znali še največ povedati kar sami, zato je najbolje, da jih še danes kontaktirate in se dogovorite za obisk ter izdelavo industrijskega odpraševalnika po meri. Zagotavljamo vam, da so njihovi stroji zares visoko kvaliteteni, ponujajo pa vam tudi 2-letno garancijo. Vse rezervne dele dobite pri njih, zato boste morebitne napake ali težave odpravili v zares kratkem času. Tudi servis strojev opravljajo sami, odločite pa se lahko tudi za nakup ali najem določenega stroja. Ponujajo vam torej vse na enem mestu – le kaj bi si še lahko želeli.

filtracija

Industrijski odpraševalniki podjetja Blasttehnik so izredno kvalitetni.

Čisto, varno in zdravo delovno okolje je pravica vsakega zaposlenega, zato morajo delodajalci poskrbeti, da zagotovijo te pogoje. Filtracija je zagotovo odličen način, da se poskrbi za zdravo delovno okolje, saj se na ta način odstranijo vse nečistoče, ki morda nastanejo pri določenem delu.