Tisk plakatov je prvi korak k vaši samopromociji

Jumbo plakati so odličen promocijski material, saj so tako veliki in postavljeni na odlično vidnih in pomembnih lokacijah, da jih praktično nihče ne more spregledati. Obiščite magma.si za več informacij glede tiskanja plakatov in že danes začnite delati na promociji svojega podjetja.

Tisk plakatov je pomembna dejavnost, ki vsem podjetnikom, samozaposlenim ipd. nudi možnost odlične promocije njihovih izdelkov ali storitev. Jumbo plakati so običajno postavljeni ob pomembnih prometnih vpadnicah v mesto, torej ob avtocestah, hitrih cestah in ob vseh ostalih lokalnih cestah, po katerih se ljudje običajno vozijo na delo ali po raznoraznih opravkih. Plakati lahko promovirajo različne stvari – naročite si plakat, ki bo promoviral vaše podjetje, natisnejo se lahko vabila na razne gledališke ali filmske dejavnosti, na večje dogodke, ki se bodo odvijali v mestu, v tem času se veliko promovira kandidate za predsednika, kmalu bodo tu občinske volitve, ki prav tako zahtevajo neko promocijo itd.

Ravno zaradi lokacije plakatov (ob cestah) je pomembno, da ko se odločite za tisk plakatov, razmislite kako boste v čim manj besedah (še bolje pa s slikami) prikazali glavno sporočilo vašega podjetja, izdelka, dogodka ali karkoli že promovirate. Vozniki namreč nimajo veliko časa, da bi si natančno ogledali plakate in prebrali, kaj vse piše gor, zato so najboljši tisti jumbo plakati, ki pozornost pritegnejo v zgolj nekaj sekundah. Ne izgubljajte časa s tem, da na dolgo in široko razlagate in opisujete dejavnost – raje se osredotočite na kratek slogan ali moto ter estetsko oblikovanje plakata, saj si vas bodo ljudje tako najhitreje zapomnili. Če pa boste izbrali še strateško pomembno lokacijo plakata, potem bo ta ljudi vsak dan, ko se bodo vozili v službo, opominjal na vas.

tisk plakatov
Tisk plakatov stremi k temu, da si vas ljudje zgolj zapomnijo – na poti v službo na hitro oplazijo vaš plakat, za vse podrobnejše informacije pa bodo že pobrskali po internetu.