Leseni metuljčki kot modni dodatek

Danes so izdelki iz lesa zelo moderni dodatek. Ta moderni dodatek lahko imamo v svojem domu, vedno bolj pa se uporablja tudi v naši garderobi. Ja, dobro ste prebrali, ker v garderobo spadajo predvsem oblačila in dodatki. In ta lesen dodatek, ki danes pristane tudi v naši omari, so leseni metuljčki. Vem, da ste jih že videli, mogoče ga imate že doma. Vedno bolj so modni ti metuljčki za modernega moškega. Nekoč so bile modne kravate in metuljčki iz blaga, danes pa leseni metuljčki.

leseni metuljčki

 

Leseni metuljčki prav lepo popestrijo moške obleke, moški postanejo še bolj inteligentni in moderni. Danes dobimo v trgovinah kar nekaj vrst in različnih barv metuljčkov. Izberemo lahko po barvah, da pristajajo k oblekam ali srajcam. V trgovini jih imate kar precej na zalogi, tako da boste težko našli, kateri vam je najlepši. Ker pa so metuljčki iz lesa, dobite jih izdelane iz različnih vrst lesa. Najbolj uporaben les je oreh, hrast, oljka. Ker pa je na tržišču kar precej že teh lesenih metuljčkov, so tudi za vsak metuljček izbrali svojo ime. Ampak niso ti leseni metuljčki več vsi isti in navadni metuljčki. Metuljčke so tudi že malo preoblikovali malo izrezljali, da so videti še lepši in bolj moderni. Na njih so tudi dodali mal barve in tudi kakšen bombažni material. Ne, niso pretiravali z zgledom metuljčka, metuljčki so prav simpatični in pristajajo vsakem moškem. Na metuljček je pritrjen trakec, da si ga lahko nadeneš okoli vratu. Se v kratkem odpravljate na kakšno poroko, valeto, maturo ali kaj podobnega in ne veste, kaj bi dali okoli vratu? Kar pogumno sprobajte leseni metuljček, vam povem, da je res lep leseni dodatek k vaši obleki. Ker pa včasih naši najmlajši vidijo svoje očete, kaj imajo, so tudi poskrbeli za otroške metuljčke.

Tudi moški morate biti včasih elegantni, zato poskrbite za svoj metuljček iz lesa, naj vam polepša dan ter vas naredi še bolj modernega.