Vse informacije na dlani

Bi želeli imeti dobesedno na dlani vse aktualne novice, nasvete za življenje, zabavne videoposnetke in ostale zanimivosti? Potem odprite brskalnik na svojem mobilnem telefonu in vtipkajte Na dlani.

Na dlani

Prišli boste na spletno stran, kjer boste našli vse najnovejše informacije iz Slovenije in sveta, ki se tičejo kronike, politike, znanih ljudi, zabave, poleg tega pa še obilico prispevkov o področjih, kot so multimedija, avtomobilizem, kulinarika, dom in vrt, zdravje, potovanja in še in še. Resnično vam ne bo dolgčas, ko boste spletno stran Na dlani enkrat obiskali, saj boste tu našli obilico stvari za brskanje. Bi radi kaj kupili ali prodali? Ustvarite mali oglas. Bi radi širši javnosti sporočili svojo zgodbo ali opozorili na kakšno težavo? Pišite uredništvu prek posebnega obrazca in vaš prispevek bo objavljen. Za nameček prispevke redno objavljajo na družabnih omrežjih, tako da si s tem še povečate možnost za res veliko število obiskovalcev.

Na dlani pa ni le omenjena spletna stran, ampak tudi ime časopisa, ki vsak mesec izide v dolenjski regiji. Časopis je celo brezplačen, tako da na dom vsak mesec dobite brezplačno zanimivo branje o aktualnih temah in tudi temah, ki so dobesedno večne, torej skrb zase, gospodarstvo, vrtičkanje itd. Ne skrbite, nič vam ne vsiljujejo, temveč vam zgolj nudijo informacije, ki jih drugje morda ne morete dobiti. Še posebej je časopis Na dlani primeren za upokojence in vse tiste, ki spleta ne uporabljajo ali pa imajo še vedno raje tiskano kot virtualno besedo.

Vsekakor je ta medij resnično zanimiv, saj ponuja raznolikost, svežino, bogat izbor vsebine, pa tudi zabavne dodatke, kot so na primer smešni videoposnetki, šale in nenavadne prigode običajnih ljudi. Kliknite na zgornjo povezavo in se o tem prepričajte tudi sami. Če ne drugega, boste odkrili spletno stran, kjer se prispevki dodajajo res redno, vsak dan dobite nekaj novega in zagotovo tudi nekaj materiala, o katerem boste lahko klepetali z najboljšo prijateljico.