Ste za trajno odstranjevanje dlak?

Poletje se je prebudilo v vsem svojem sijaju in je takšno, kot si ga mnogi tudi želijo – sončno in vroče. Na srečo (ali žalost) pa s seboj prinese marsikaj, tudi precej več gole kože kot v preostalih delih leta. Še dobro, da obstaja metoda trajno odstranjevanje dlak, da se lahko poleti pokažemo brez sramu in nas prav nič ne skrbi, da bi nas motila kakšna nadležna dlaka. Pravi strokovnjaki za trajno odstranjevanje dlak so doma v lepotnem studiu Beautybreak.

trajno odstranjevanje dlak

 

Obiščite jih, če želite izvedeti več o načinu, kako se dlak, ki vas motijo in ovirajo, znebiti za dlje časa. Trajno odstranjevanje dlak potema s posebnim laserjem in pretvorno svetlobne energije v toplotno, ta pa v koži učinkuje na dlačni mešiček in poskrbi, da dlaka preneha rasti. S tem postopkom si tako lahko zagotovimo dolgo in brezskrbni poletje, ko se radi pokažemo na plaži ali pa zgolj na domačem dvorišču. Živimo namreč v časih, ko je zunanja lepota precej pomembna in na srečo imamo kar nekaj možnosti in načinov, da nanjo vplivamo. Zakaj pa ne? Saj ni vse v lepotnih trendih in idealih, ki jih lahko gledamo po spletu in družabnih omrežjih, temveč je veliko tudi v tem kako se počutimo v svoji koži. Kadar je ta napeta in gladka, se ženska zagotovo počuti bolje, bolj samozavestno in v novi dan stopa z bolj pokončno držo in bolj prepričana vase.

Trajno odstranjevanje dlak je eden od načinov za dosego zgoraj naštetega, na vas pa je, da se natančneje pozanimate, kako sploh poteka in kako učinkuje. Vedeti morate, da bo postopek treba nekajkrat ponoviti, saj so dlake v različnih fazah rasti, vsekakor pa svetujemo, da tretmaje opravite po začrtanem planu ter se znebite dlak, kjer koli so vam pač v napoto. Strokovnjaki vam bodo pomagali, da boste zasijali in da bo to poletje za vas nepozabno.