Srečni bambus prinese v prostor harmonijo in veselje

Srečni bambus je zanimiva hitro rastoča rastlina. Je zelo poznana in cenjena že tisočletja. Panda sploh ne more brez nje, saj veste tisti ljubek medvedek, ki je zelo len. Privoščite si srečni bambus, ki vam prinaša srečo, ker oddaja vibracije hitre rasti in blagostanja, miru in harmonije. Pomagal vam bo doma in v službi vzpostaviti harmonične odnose ter povečati splošno blaginjo za sebe in najbližje. To pa potrebujemo vsi, da lahko normalno živimo v miru brez stresa in napetosti ter strahu.

srečni bambus

Ste že kje kdaj srečali srečni bambus? Zagotovo, sak ga ima skoraj že vsak doma ali v pisarni, ker je pravi hit in pohitite, da dobite svojega čim prej. Je zelo nezahteven za vzdrževanje, raste kar sam z malo zemlje in veliko vode ali celo samo v vodi, kot želite ga lahko imate. Nekateri ga imajo kar v velikih lončkih ali bazenih, hišnih in vrtnih fontanah, ker je zelo lep in koristen.

Srečni bambus je med rastjo prilagodljiv in mehak. Če raste naravno, je zelo raven, zato ga lahko imate za marsikaj, tudi za fižol, ker bambus ne strohni, če se posuši je zelo vzdržljiv. Saj iz njega izdelujejo na kitajskem celo strehe in pohištvo, ki je znano kot najbolj vzdržljivo. Tudi predelne stene.

Srečni bambus je lahko majhen ali pa zelo velik, je visoka rastlina, pustite ga rasti, kot želite, da se ga tudi lepo oblikovati, če ga ovijate okoli trdnih oblik, bo zelo zanimiv. Najbolj pogosto iz njega naredijo spirale. Delajo pa tudi neobičajne oblike, kar je mogoče za koga izmed vas prava inspiracija v teh dneh, ko smo zaprti doma.

Tako boste imeli delo z živim organizmom, ki vas bo s svojo hitro rastjo vsak dan posebej razveseljeval in spodbujal. Oddaja dobro in srečno energijo, ki se jo vsak v prostoru naleze. Pa še kisik oddaja.