Industrijska in domača rolo vrata zavzamejo najmanj prostora

Rolo vrata za poslovne objekte in industrijo ter domače garaže morajo biti kakovostna. Zanesljiva in odzivna rolo vrata domačega proizvajalca so narejena s posebnim skandinavskem postopkom, zato nimajo nobenih delov, ki bi bili pokvarljivi ali nevarni, kot so zobniki in verige, zato se težko pokvarijo in niso nevarne za ljudi. Poleg tega so hitro odzivna, kar je pomembno za delo v podjetjih in tovarnah, kjer se dosti vozil prevaža skozi njih. Morajo biti pa tudi usklajena z okoljem ter stavbo, zato izberite taka, ki so moderna in lepa.

rolo vrata

Moderna in zanesljiva rolo vrata imajo več prednosti. Ena glavnih je, da se zlagajo nad vrati tako, da se zvijajo kot harmonika, zato ne porabijo dosti prostora. Pod stropom boste zato imeli prostor in taka vrata ne bodo ovirala osvetljave ali vozil. Primerna so za tiste, ki nimate veliko prostora ali ga želite prihraniti. Na strehi imate lahko tudi strešna okna in jih vrata ne bodo prekrila z odpiranjem.

Ko izbirate rolo vrata izberite take, z garancijo in zanesljivostjo delovanja, servisom, ki je odziven in da imajo rezervne dele. Za ta vrata vse to ne bo potrebno, saj so tudi vzdrževalnini stroški zelo nizki. Zato se ta vrata splača nabaviti za vaše podjetje ali za doma, ker bodo vedno delovala in se redko jih vzdržuje, kar zniža stroške nabave teh vrat.

Glede izgleda so rolo vrata lahko polna, prosojna ali kombinirana. Nekatera industrijska vrata so ogromna in tam so ponavadi vrata v vratih za vozila in za pešce, ki odprto le majhna vrata, da se prostori ne hladijo in se ne porablja elektrika. Največkrat so ta vrata preko vse stene, zato so opremljena s prozornim steklom, da je v prostoru čim več svetlobe in ni treba, da gorijo ves čas luči. Lahko so delno kombinirana z neprosojnim delom. Izberete taka, ki vam ustrezajo in so v skladu tudi barvno z vašo stavbo.