Nalepka z abecedo izuri vašega malčka v branju

Nalepka z abecedo je namensko narejena za najmlajše, ki še ne znajo brati. Nalepka se nalepi na steno otroške sobe ali na katero drugo steno in otroku predstavlja dejansko igračo. Tako jo bi tudi sprejel in se mu ne bo upirala. Nalepk z abecedo je kar nekaj motivov. Na srečo pa je na njih slovenska abeceda za učenje vašega malčka, ki bo vadil naš materni jezik. Stenska nalepka z abecedo ima lahko črke z motivi živali, rastlin ali predmetov, ki predstavljajo to črko in se jih malček precej hitreje nauči, ker celotno sliko poveže z eno črko slovenske abecede.

nalepka z abecedo

Nalepka z abecedo je estetska in popestri steno sobe. Tako je soba bolj razgibana in bolj vesela. Otoka razveseljujejo slike živali in pisane barve, ki ji hi majo otroci zelo radi. Tudi tki, ki niso preveč dovzetni za učenje in jezike, bodo hitro in enostavno osvojili abecedo, pisanje in branje. To pa zato, ker je branje abecede skupaj z opazovanjem živali, ki predstavljajo črke, zares zabavno in ostane v spominu.
Nalepka z abecedo na drevesu je še ena super možnost učenja črk na začetku, ko je otrok še zelo majhen. Kasneje ga bo še spremljala, ko bo rasel ali pa jo boste zamenjali za novo in bolj zanimivo, ker otroci radi vidijo take spremembe. Le mamice ne bi zamenjali za nič na svetu. Vsaka nalepka z abecedo je zanimiva in estetska, da se je kar težko odločiti. Pa prepustite odločitev kar otroku, ki bo takoj vedel, brez odlašanja, kaj mu je všeč in kaj hoče imeti v sobi. Tako bo ena dilema odpadla. Lahko mu nalepke pokažete na spletu in eno bo gotovo izbral. Tako bo znal brati in črkovati še preden bo sploh šel v šolo, kar mu bo dalo prednost pred ostalimi otroki, zato bo bolj uspešen, kot drugi sovrstniki.