IR paneli za vsak dom

Potrebujete ugodno in enostavno ogrevanje vašega doma? Priporočamo vam nakup IR panelov: https://www.prava-klima.si/ir-paneli/. IR paneli na prvi pogled izgledajo kot neke table, vendar so najbolj zdrava in učinkovita izbira za ogrevanje domov. IR paneli za razliko od radiatorjev ne segrevajo celoten prostor, ampak gre toplota direktno na nas. Deluje podobno kot sončna svetloba. Ko radiator segreva prostor, gre topel zrak gor, hladen pa dol, tako da pri se pri tem izvaja kroženje zraka, kar privede do raznašanja prahu in alergenov. Pri IR panelih, pa gre toplota neposredno na nas, tako da segreva nas in ne zraka. IR paneli so tudi zdravi za naše dihalne organe. Še ena slabost radiatorjev je ta, da ko jih prižeget, vas bo še nekaj časa zeblo, ker se mora radiator segreti, medtem ko pa pri IR panelih, pa začnejo greti takoj po prižigu.

ir paneli

IR paneli so tudi dobri proti plesni, saj jo uničujejo. Plesen se pojavlja na stenah, katera so mokra od vlage. IR panel usmerimo proti vlažni steni in tako jo bo hitro posušil in preprečil možnost za nastanek plesni. Plesen lahko tudi slabo vpliva na naše zdravje, saj povzroča določene bolezni. Še ena pozitivna lastnost IR panelov je enostavna montaža. Praktično jih lahko zmontiramo, kjer želimo in enostavno. Zagotavljajo nam življenjsko dobo do 30 let in ni nobenenga vzdrževanja. IR paneli so varčni, zdravi in najbolj varni za uporabo. Z uporabo IR panelov boste prišparali  tudi na kurjavi, saj IR panel segreva nas in ne ves zrak v prostoru. Kot pa smo že omenili, preprečuje nastanek plesni, tako da nebomo potrebovali zapravljati denar za odpravljanje plesni, če je nebomo imeli. IR paneli z svojim delovanjem ne spuščajo škodljivih negativnih posledic pri ogrevanju.

Pokličite trgovino Prava klima in se z prijaznimi svetovalci pozanimajte, kakšne dimenzije panel potrebujete, za vas bodo pripravili ugodno ponudbo, nato se boste dogovorili za termin in prišli vam bojo zmontirat vaš IR panel. Nato pa boste lahko uživali v vašem toplem domu.