Estetski posegi so vse bolj pogosti zaradi nove tehnologije

Estetski posegi pomagajo, da izgledate tako, kot želite, kar si poglejte tukaj https://estetika-omnia.si/ in se naročite na posvet ter pregled. Biti človek pomeni biti nepopoln, a če se zaradi pomislekov o tem, kako izgledate, počutite nesamozavestni in nesrečni, je estetska ali kozmetična oziroma plastična operacija možnost. Estetski posegi lahko okrepijo vaš duh, samozavest in srečo. Na zgornji povezavi so visoko usposobljeni plastični kirurgi prizadevajo izboljšati življenja in izvajajo najrazličnejše operacije za reševanje estetskih vprašanj naših pacientov.

 estetski posegi

Estetska plastična kirurgija Omnia imenovana tudi kozmetična kirurgija se nanaša na postopke, ki izboljšajo videz obraza in telesa. Vključujejo trebušne posege, povečanje prsi, zmanjšanje prsi, operacijo vek, preoblikovanje nosu, lifting obraza in odstranjevanje maščobe. Estetski posegi se izvajajo za izboljšanje videza osebe. Rekonstruktivna plastična kirurgija pa pomaga izboljšati tako videz kot funkcije obraza in telesa. Lahko obravnava podedovane deformacije, travme ali revizije po operacijah, vključno z mastektomijo ali lumpektomijo.

Včasih pa lahko estetski posegi, ki imajo estetsko korist, obravnavajo tudi funkcionalno težavo, zaradi česar je operacija medicinsko potrebna. Na primer, operacija vek, če povešene veke ovirajo vid. Sem spada tudi zmanjšanje prsi za lajšanje bolečin v hrbtu. Vedno je najbolje, da se pred začetkom zdravljenja posvetujete s svojim zdravstvenim kirurgom. Vsaka operacija nosi tveganje. Tveganja pa lahko zmanjšate tako, da operacijo opravite v akreditirani ustanovi in pri plastičnem kirurgu s certifikatom.

Plastični kirurgi so specializirani za določena stanja in operacije, zato imajo ogromno strokovnega znanja. Razvijajo nove kirurške tehnike. Od odobritve botulinskega toksina, dermalnih polnil in laserjev za kozmetično uporabo so minimalno invazivni estetski posegi hitro postali zdravljenje izbire za starostne spremembe obraza. V zadnjih 10-ih letih se je število estetskih posegov povečalo za skoraj petkrat. Največ je minimalno invazivnih posegov, kot so injekcije botulinskega toksina in dermalnih polnil, lasersko zmanjšanje dlačic, kemični pilingi, lasersko obnavljanje kože, mikrodermoabrazija so bili najpogosteje izvajani postopki. Ti postopki so učinkoviti in povezani z minimalnim nelagodjem ter imajo nizko pojavnost neželenih učinkov in kratkega časa okrevanja. Visoko zadovoljstvo pacientov in zdravnikov je prispevalo k njihovi vse večji priljubljenosti.