Kakšna naj bo vaša avdio video oprema

Običajno je, da so AV v restavracijah, barih ter doma bolj slabe, vendar nikoli ni prepozno za namestitev kakovostnega sistema, kot ga ima Lorex center. Lastniki, ki se zavedajo proračuna, se pogosto odločijo za samostojno namestitev domače tehnologije. Sčasoma se naučijo, da lahko rezanje ovinkov z nizkocenovno AV opremo povzroči nezanesljivo in neučinkovito delovanje. Morda vaša ustanova ne želi namestiti ekstravagantnega AV-sistema, vendar potrebujete vsaj strokovno nameščen zvočni sistem. Pomembno je, da imata vaša ustanova ali dom komercialno tehnologijo, saj bo zagotavljala visokokakovosten zvok, ki bo trajal več let.

avdio

Profesionalna zvočna oprema je narejena tako, da traja. Vaša ustanova je verjetno odprta več ur, kar pomeni, da je vaša tehnologija v uporabi večino časa. Vaša AV oprema je v bistvu v uporabi približno 10-12 ur na dan, domači zvočni sistemi preprosto niso izdelani za dolgotrajno vsakodnevno uporabo. AV sistemi za restavracije so zasnovani tako, da prenesejo delovanje 12-16 ur na dan in so opremljeni z garancijo in podporo za zaščito vašega nakupa za daljša obdobja.

Namestitev komercialne opreme daje vašemu prostoru prostor za prilagajanje, kar omogoča, da je tehnologija skrita, a še vedno učinkovita. Na primer, recimo, da želite zvočni sistem v vaši ustanovi, vendar lahko najdete samo zvočnike, ki se ne ujemajo z videzom vaše restavracije; če vam profesionalec izdela sistem po meri, odpravite možnost, da bi pokvarili vašo estetiko. Seveda lahko kupite sistem in ga postavite na skrito lokacijo, vendar namestitev zvočnega sistema na mesto, kjer je videti dobro ali ni v napoto, ne upošteva, ali zagotavlja ustrezno pokritost. Prednostna naloga je boljša zvočna pokritost v vseh območjih za uporabnike, ki zagotavljajo, da se ambientalna glasba sliši v celotnem območju poslušanja, ne da bi bilo treba pretirano dvigniti zvočnike.

Obstaja splošno napačno prepričanje, da so vsi televizorji, zvočniki in digitalni napisi enaki, vendar pa obstajajo pomembne razlike med opremo za domačo in komercialno uporabo. Namestitev profesionalne AV opreme bo koristila vaši restavraciji ali baru, saj bo zagotavljala visokokakovostno delovanje, hkrati pa bo trajala več let, vključno z garancijo. Bistvenega pomena je imeti sistem, ki vključuje pravo vrsto zvočnikov in zaslonov za prostor ter je osredotočen neposredno na prava področja.